Bli medlem!

Innmelding

Oppdatert 08.09.21

For deg som skal være med på noen av våre idretter (basketball, håndball, fotball, innebandy, volleyball) skjer innmelding i to trinn: Først blir du medlem i SALT IF, deretter melder du deg inn i den/de idrettene du måtte ønske i SALT BIL for å bli med på treninger og seriespill. De ulike prisene ligger lengre ned på siden. Vi bruker NIF sitt system KlubbAdmin for medlemsadministrasjon. En trygg lagring av personalia og enkelt å holde orden i våre medlemmer. Fakturering skjer via KlubbAdmin. Innmelding er bindende, medlemsskapet varer i ett år, og treningsavgift er per semester.


Trinn 1: Bli medlem i SALT IF

Du betaler et medlemsskap på 100 kr ved innmelding. Dette varer i ett år.
Trinn 2: Registrer idrett i SALT BIL

Du vil få en faktura med treningsavgift for idretten du har valgt. Treningsavgiften er per semester.


Høsten 2021

Oppdatert 30.08.21

Som medlem av SALT IF har du mulighet til å være med på de idrettene du måtte ønske, sammen med andre lærerstudenter i Trondheim. I tillegg spiller man kamper med SALT IF på brystet. De ulike lagene finner også på mye sosialt sammen utenom trening og kamp! Du får også være med på arrangementer og få en del fordeler som rabatt på Intersport Munkegata.

Medlemsavgiften er på 100 kr per år (altså begge semestrene), og det vil være en treningsavgift for de ulike lagidrettene. Treningsavgiften varierer litt fra idrett til idrett. Man kan også bare være medlem uten å spille på noen lag.

Vi minner om at du ikke trenger medlemskap for å være med på morgenjogg, klatring og buldring eller sportyøktene. For klatring og buldring betaler man en inngangspris hver gang, vi har litt rabatt der. Her er det førstemann til mølla for å melde seg på til påmeldingsskjemaene.


Når du har betalt medlemsavgift og registrert deg i den/de idrettene du ønsker, blir du lagt til i en Facebook-chat av lagleder.


Medlemsavgift (gjelder hele skoleåret): 100 kr

Treningsavgifter høstsemesteret:


Basketball mix - 100 kr
Fotball damer - 450 kr
Fotball herrer - 450 kr
Håndball damer - 600 kr
Innebandy mix - 200 kr
Volleyball mix - 350 kr


Som medlem:

Som medlem av SALT IF får du innblikk i mye av det studentidretten har å tilby. Det er utrolig sosialt, og gode treninger med motiverte medstudenter løfter uten tvil opp studiehverdagen. Vi ønsker å spre idrettsglede på et lavterskel-nivå med mulighet for å bli godt kjent med hverandre. Dermed har vi også noen større arrangement i løpet av semestrene, samtidig som lagene og gruppene ofte finner på noe sosialt utenom treningstid. Et flott miljø å være en del av.