Nyheter

SALT IF dans

Publisert 18.04.2024

En gledelig nyhet denne våren er at vi i SALT IF er i en prosess med å starte opp en dansegruppe! Mer info kommer så fort vi har fastsatt treningstider.

SALT IF styret

Publisert 17.04.2024

Hils på på det nye styret for 2024! 


Studentlekene h22

Publisert 27.04.2022

Norges største studentidrettsfestival starter endelig opp igjen og endelig kan vi få være med! I høst arrangeres det i Bergen 12-16 oktober, Studentlekene Bergen Challenge (SLBC). SALT IF er et studentidrettslag og dersom du er medlem hos oss, kan du melde på lag til den idretten du måtte ønske! Sjekk ut nettsiden for all info:

bergenchallenge.no

Full gjenåpning av idretten!

Publisert 02.02.222

Nå kan vi som normalt drive idrett igjen både inne og ute! Likevel presiserer NSI og vi at godt smittevern er viktig for å begrense smitten. Det innebærer:

Studentlekene v22

Publisert 20.01.2022

Vi må dessverre meddele at Studentlekene Tromsø 2022 er avlyst.


Takk for 2021

Publisert 17.12.222

Vi i SALT IF-styret vil takk for et aktivt og sporty år med dere. Vi gleder oss til mer aktivitet og idrettsglede i 2022. 

Vi ønsker dere en god jul og et godt nyttår! 

Koronainformasjon

Publisert 24.08.21

I SALT IF tar vi smittevern på alvor, og for å kunne delta på våre aktiviteter ber vi dere om holde nasjonale retningslinjer. 

Dette betyr at du må


Mvh. Styret

Hjemmetrening!

I flere uker har vi i SALT IF hatt digital styrketrening på Zoom. Dette fungerer slik at Johanne (leder) setter sammen en økt med inspirasjon fra blant annet Funkygine. Treningsøktene er for absolutt ALLE uansett nivå. Det er fult mulig å justere øvelsene med å gjøre de enten lettere eller tyngre. Det kreves ikke noe utstyr for å være med. Det eneste du trenger er deg selv og godt humør! 

For å få tilgang til linken og økta, trykk SKAL på arrangementet som ligger på Facebook. (Og ligger det ikke der så er det nok på vei ut). 

Nå har vi også en konkurranse gående. De som er med på flest økter er med i trekningen av en sportspakke fra Intersport. Konkurransen avsluttes rundt semesterslutt. 

Har du spørsmål ta kontakt med oss på mail eller Facebook! 

Studentlekene h2021

Vi må dessverre meddele at Studentlekene høsten 2021 er avlyst.