Arrangementer

Mesterens Mester

Publisert 06.05.2024

Lørdag 27. mars arrangerte SALT IF i regi av arrangement og sporty en svært vellykket mesterens mester. Her deltok det lag fra hele ILU. Lagene sto på og laginnsatsene var det ikke noe å si på! 

Vi gleder oss til neste store arrangement!


Backyard Ultra 

Publisert 23.04.2024

00:00 natt til lørdag 20. april gikk startskuddet for SALT IF sitt første backyard ultra! 

Løpet gikk ut på at løperne hadde en time på seg til å fullføre en runde på 5km, og når de kom i mål hadde de en pause frem til 01:00 da neste runde startet. Dette gjorde de i hele 20 timer, og det resulterte i en distanse på 100km!

Klokken 10:00 på morgenen kom det nye løpere, disse hadde en maksdistanse på 50km og klokken 15:00 kom det enda en gjeng løpere med en maksdistanse på 25km!

Underveis fikk deltakerne mye god mat og drikke, og samholdet i gruppa var upåklagelig! De frivillige og tilskuerne støttet de slitene løperne underveis og var gode motivatorer hele veien! 


Alt i alt sitter deltakerne igjen med at løpet var utrolig vondt, men også utrolig gøy!


Volleyballturnering høst 23

Lørdag 28.oktober arrangerer SALT IF semesterets store happening -  VOLLEYBALLTURNERING!! Turneringen finner sted på Dragvoll idrettssenter fra kl. 12-16.  Etter turneringen møtes både spillere, tilskuere og andre som vil på Diskoteket!! 


Lenke til facebook-arrangementet 

Volleyballturnering vår 22

5. mars arrangerte vi volleyballturnering sammen med Erudio, og Spanskrøret i idrettsbygget på Gløshaugen! Her kunne man melde på vennelag, og trengte ikke å være del av noen idrettslag.

Omlag 150 studenter fordelt på 24 lag fra de tre linjeforeningene kjempet mot hverandre i en lavterskelturnering. SALT stilte 10 lag, men vi måtte alle dessverre se oss slått av Dask og Smask fra Erudio, som ble for gode for oss og tok seieren. Gratulerer. 

Turneringen var en stor suksess, og det var mange smilende lærerstudenter som gikk ut av idrettsbygget denne lørdagen. Vi gleder oss til neste gang!