Klatring og buldring

På tirsdager kl. 17:30 inviterer vi til klatreøkter på Grip Leangen. Her er både nybegynnere og viderekomne velkommen. På klatreøktene møtes vi som regel for en sosial hangout, samtidig som vi buldrer, klatrer med tau og klatrer på autobelay sammen. Det krever ingen medlemskap i SALT IF for å bli med, disse øktene er for alle på ILU. Alle SALT-medlemmer får rabatt på Grip Leangen på tirsdager. Det koster 100 kr for inngang og 130 kr for inngang + leie av sko. SALT IF stiller hver økt med noen seler og tau som kan lånes under øktene. Det kreves brattkort/topptaukort for å kunne sikre, men man kan klatre topptau så lenge noen med godkjent kurs kan sikre!

 

I tillegg til øktene har SALT IF nå laget en egen chat på Messenger for ILU-studenter som vil finne klatrevenner utenfor øktene våre! Ta kontakt med en av de aktive så blir du lagt til i chatten slik at du kan se når andre klatrer/si ifra når du klatrer så andre kan bli med!

 

SALT IF holder og brattkortkurs med jevne mellomrom, hvor ILU-studenter får muligheten til å ta brattkortet for en så billig penge som mulig! Vi drar og ut i løpet av både høsten og våren/sommeren på dagsturer for å klatre på steder som Korsvika, Tikneppen og Hell. Og sist men ikke minst så arrangerer SALT IF sammen med SALT Friluftsliv en fantastisk helgetur på våren hvor vi tidligere har reist til både Flatanger og Ishol for å klatreAnsvarlige:

Simen Bjerke Bekken


Nikolai Kvalvik Hanssen

Simen Aaslestad


Martin Gilja