Håndball damer

Lengter du etter å kaste ball med gode venner eller å spille håndballkamp? Eller trenger du en treningsøkt med en livlig gjeng? Bli med SALT IF Håndball da vel!


SALT IF Håndball er først og fremst en gjeng med jenter som elsker å spille håndball. Hos oss finner du alt fra ferske håndballspillere til de som har spilt i flere år. SALT IF Håndball har som mål å være et lavterskeltilbud for alle lærerstudenter. Kom alene eller med en venn, hos oss er alle velkomne.


SALT IF Håndball er en utrolig fin måte å få inn en funksjonell treningsøkt i hverdagen, og ikke minst være en del av et lag. Vi har trening en gang i uken og spiller stort sett én kamp per uke. Vi stiller med to lag i serien, der alle kampene spilles i Trondheim Spektrum på kveldstid. Det er selvfølgelig lov å møte på trening selv om du ikke ønsker å spille kamp. Alle som vil skal få prøve seg på håndballbanen og de som får spille er de som møter på trening.

Det viktigste for oss er å skape håndballglede for alle. Her får du venner på tvers av trinn og møter jenter du hvertfall har en felles interesse med. Vi er venner på håndballbanen og finner på sosiale aktiviteter utenfor hallen.

Er det noen du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med en av laglederne. Vi gleder oss til å se akkurat DEG i hallen!!!

Lagledere

Ingrid Andrea Holthe Olsen

Sandra Bekkevold