Håndball

SALT IF Håndball er først og fremst en gjeng med jenter som elsker å spille håndball.

Vi er en åpen og imøtekommende gjeng som alltid ønsker nye spillere velkommen. Hos oss finner du alt fra de som spilte håndball i 5. div for 5 år siden og de som spilte i 1. div i fjor. Selv om kompetansen er ulik har vi alle en ting til felles, vi digger å spille håndball. SALT IF Håndball har som mål å være et lavterskeltilbud for alle lærerstudenter som har håndballerfaring. Derfor er du velkommen til oss uansett hvilket nivå du spiller på.


HVA GJØR VI?

Dette er trening der alle er velkommen. Vi trener på skudd, samspill og prøver også å få opp kondisjon og hurtighet. Det er viktig å påpeke at du alltid er velkommen på trening selv om du ikke ønsker å være med å spille kamp. Men for å få spille kamp er det svært viktig at du møter opp på trening.


Alle kampene spilles i Trondheim spektrum på kveldstid i ukedagene. Her er det ikke faste spillere på hvert lag, og de som får spille er de som møter opp på trening. Det handler for oss først og fremst om å skape håndballglede for alle. Alle skal få på prøve seg på håndballbanen dersom man ønsker dette. For oss er det viktig med et sosialt samhold både på og utenfor banen. For å få til et godt samhold på banen er det også viktig at vi fungerer som en gjeng utenfor banen. Derfor blir det arrangert lagfest hvert semester, samt andre sosiale happenings som bowling, minigolf og ikke minst treffes for å se på håndball sammen.


HVORFOR SALT IF HÅNDBALL?

Er du like glad i håndball som oss, kunne tenke deg en liten treningsøkt i uka, eller lengter etter å spille håndballkamper. SALT Håndball er det perfekte lavterskeltilbudet til deg som trenger å fylle hverdagen din med litt håndballglede. Her får du venner på tvers av alle trinn, og møter varme og imøtekommende jenter som du hvertfall har en felles interesse med.


Lagledere:

Ingrid Andrea Holthe Olsen

Sandra Bekkevold

Agnes How Aksum