Morgenjogg

SALT IF arrangerer morgenjogg hver tirsdag for alle lærerstudenter. Hensikten til morgenjogg er å kunne samle lærerstudenter på tvers av alle trinn for å kunne få en god start på dagen sammen, enten man er en morgenfugl eller om man tvinger seg opp av senga!

Tilbudet er lavterskel, og denne løpeøkta er ikke ment til å være en hard treningsøkt hvor man skal pushe grenser, men hvor det sosiale kommer først. Går du på lærerutdanningen og/eller hører til ILU? Da er det bare å dukke opp om morgenen!

Morgenjogg går av stabelen på tirsdager kl. 06:30, og det legges rette for en 8-kilometers lang løype hvor det er enkelt å hoppe av tidligere om man vil! Tempoet tilpasses hver enkelt morgenjogg for at alle som deltar skal kunne holde et snakke-tempo, og kunne få en oppløftende og sosial start på dagen sammen med andre lærerstudenter. Morgenjogg pleier å vare omtrent fra kl. 06:30-07:30, hvor det er muligheter til å dusje på skolen etterpå.

Vi serverer også kaffe og spiser frokost på SALT-kontoret etter joggen slik at man er klar for skoledagen 08:15! GOD MORGEN!

Ansvarlige

Jakob Time

Bjørn Dahlby Karlsen

Rune Aasland