Fotball

Damer

SALT IF Fotball jenter er ment å være et lavterskeltilbud for alle som ønsker å spille fotball og som ønsker å delta på noe sosialt sammen med andre lærerstudenter. Her pleier vi å starte med litt oppvarming etterfulgt av mye spilling resten av tiden (enten hjørnefotball eller på store mål). På våren og høsten pleier vi også å ha trening opp på Eberg kunstgress.

For at alle skal ha oversikt over treninger, kamper og de sosiale aktivitetene vi har, bruker vi appen Spond. Her kan man lage seg en bruker og trykke på om man deltar/ikke deltar på de aktuelle arrangementene.

Når det gjelder kampene har vi i år 2 lag som er med på innendørsserien. Dette er en futsal-liga som spilles i Trondheim spektrum. I tillegg til dette har vi 1 felles lag som er med på 7dentligaen på Eberg kunstgress. Dette er en 7er-liga som arrangeres av bedriftsidretten.

Dersom dette virker interessant er det bare å møte opp på trening for å sjekke ut om dette er noe du ønsker å være med på!

Lagledere:

Eline Øien Haagensen

Ina Dahl Silkoset

Johanne Schive


Herrer

Kribler det i føttene etter å sette en hel volley? Har du en helfrekk tunnel på lager? Er du klar til å vise hvem som er den norske Ronaldinho? Da ønsker vi å se deg på trening!

SALT IF Fotball er en deilig blanding av folk som ikke har spilt så mye fotball, og folk som mistet proffdrømmen på grunn av en «liten kneskade». Med andre ord, dette er et tilbud til absolutt alle som ønsker å spille fotball ved siden av studiene, og vi ønsker at alle som vil møter hos oss. Vi har et lag i førstedivisjon og et lag i fjerdedivisjon, så alle kan finne seg et nivå som passer. Vi er en god guttegjeng som står klare til å ønske deg velkommen i laget. Av sosiale arrangementer har vi lagfest 1-2 ganger i semesteret (Ofte med match klokken 12:00 påfølgende dag), og dette er enten alene eller med jentelaget til SALT.

Lagledere:

Birk Iddeng

Vegard Gisholt

Leif André Vigeland

Marius Bjønnes